Menu
Contact met Henri

Nieuws

Buffetten calculeren

Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
 

Henri heeft een overzichtelijk calculatieprogramma gemaakt waarmee in een handomdraai buffetten gecalculeerd kunnen worden. Met 16 themabuffetten en 3 volledig glutenvrije buffetten, heeft u ruim de keus. Verras uw gasten bijvoorbeeld met een Stamppot-, Globetrotter-, Nostalgisch of Mediteraan buffet.
 
Nadat u het programmaatje geïnstalleerd heeft op uw computer, kiest u een thema en vult u het aantal personen in. Vervolgens wordt voor u de kostprijs per persoon en de benodigde hoeveelheid producten en gerechten berekend. Zelfs de bestellijst wordt automatisch voor u samengesteld. En er zit een beschrijving van de buffetten bij in Word, die u gemakkelijk kunt knippen&plakken in uw website of buffetboek. Hebben?
Vul dan dit formulier even in.

Henri's Terugkooktheater op de Horecava
Wie op de Foodinspiration Day in het Evoluon was, heeft er al kennis mee gemaakt: Henri's Terugkooktheater. Een aantal mensen kregen hun persoonlijke gerecht op het podium, anderen in het terugkookatelier. Als u wilt ontdekken wat úw persoonlijke gerecht is, krijgt u nu ook de kans: in januari reist het Terugkooktheater naar De Horecava!
Lees verder

3 gangen menu - 10 euro
Een nieuw 10 Euro Menu: op basis van kant-en-klare componenten, 4 voorgerechten, 
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
 
Lees verder

Proef!
Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!
Lees verder

Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai.  Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Lees verder

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Lees verder