Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verrassend vegetarisch: wortelballetjes

Heeft u ze al geprobeerd? Onze wortel'gehakt'balletjes in Thaise groene currysaus? Lekker gekruid en met een bite die een beetje lijkt op falafel. Ze zijn niet alleen lekker, u verrast uw vegetarische gast hier echt mee. Weer eens wat anders! Niet alleen geschikt op de menukaart - ook ideaal voor op een buffet. En niet-vegetariërs zullen er ook van smullen!

De vegetarische wortel'gehakt'balletjes zijn lekker kruidig van smaak, en worden geserveerd in een romige groene currysaus. Met onder andere gember en sereh. Een lekker zomers gerecht! De balletjes hebben een structuur die lijkt op falafel (kikkererwtenballetjes). Met nét iets meer bite.
Combineer de wortelballetjes bijvoorbeeld met basmatirijst of onze bulgur. Ook lekker op een exotisch broodje!


Probeer nu!

Keertje proberen? Vraag dan nu een monster aan. We maken graag een afspraak om deze bij u langs te brengen, dus stuur ons even een e-mail.
Download & print het Kerstmenu
Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

No waste Kerstomatensoep
Hij is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens puur natuur en vers bereid. Van overgebleven tomaten: kerstomaten van kwaliteitskweker Looije, die anders weggegooid zouden worden. Wij maken er een fantastische soep mee. Heeft u hem geproefd in onze tomatenkas? Puur natuur! 
Check het leuke animatiefilmpje over de 'making of' van de soep!

Nieuw! Zomerstamppot
Nieuw! Een heerlijke stamppot van verse aardappelpuree, doperwten, wortel en prei, op smaak gebracht met mosterd en peterselie. Verder niets – geen smaakversterkers, bindmiddelen of wat dan ook. En ook nog eens glutenvrij en vegetarisch. De kant-en-klare stamppot laat zich goed combineren met vis of asperges. Nu te koop bij uw groothandel.
Lees verder voor leuke recepten

NIEUW! Thaise viscurry & Duurzame vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Lees verder

WIN! een GOLDEN TICKET!
Wat?! Ja... we hebben een GOLDEN TICKET verstopt in één van onze producten. Vindt u het ticket, dan wint u een toegangsbewijs voor de Food Inspiration Days, a.s. 17 oktober in Veghel. Bestel NU uw Henri product, want deze week zal de winnende verpakking ons magazijn verlaten!
Lees verder