Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nu: Wildseizoen

Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 

Henri’s wildseizoen
Wat dacht u van een wildragout met haas en hert in een zachte romige saus met diverse groenten. Een culinaire wildsoep met hazenvlees, hert, diverse groenten en een scheutje port. Of een heerlijke hazenpeper met in rode wijn gestoofd hazenvlees in een saus met diverse verse groenten. Geniet nog tot begin januari van Henri’s wildseizoen.

Tip: Een keer wild op een andere manier serveren? Maak een gerecht van hazenpeper met gezouten yoghurt en vergeten groenten.
Kerstmenu

HENRI’s inspiratie voor jouw Kerstmenu

Henri heeft een Kerstmenu samengesteld, compleet met bijbehorende snelle recepten. Als basis gebruik je de culinaire soepen, sauzen en maaltijden van Henri. Handig: het Kerstmenu zelf download en print je meteen. Heb je zelf leuke afleidingen? Geef het door en Henri maakt de menukaart voor je op maat!

Bekijk & download het gratis Kerstmenu met recepten>

Lees verder