Menu
Contact met Henri

Nieuws

Beter Leven soepen

Henri is altijd bezig recepten beter te maken. Cleaner, dus zonder dingen die je zelf ook niet in je keukenkastje hebt staan. Of beter voor het milieu - of het dier. Zo hebben we een aantal van onze soepen aangepast. 
De zoektocht naar het perfecte soepballetje heeft ons nu een tomaten- enn groentesoep opgeleverd die een Beter Leven ster draagt. De vissoep maken we met MSC vis en een groot aantal soepen zijn verbeterd op smaak.
 

Project Soep

Frans Houtappels en Manon Kooijman, onze productontwikkelaars, zijn trots op hun vernieuwde soepen. Het was een behoorlijk project, en er staan ook nog wat soepen die nog aangepakt worden. "Bijvoorbeeld de kippensoep", vertelt Frans, "daar willen we ook gecertificeerde kip voor gebruiken". Manon is ook blij met haar verbeteringen, met name op smaak. Vooral de kikkererwtensoep is haar favoriet. "Ik ben echt een fan van peulvruchten", vertelt ze, "de kikkererwtensoep was niet verkeerd, maar hij kon gewoon echt nog lekkerder'.
 

Poeders

Frans vertelt: "wist je dat wij helemaal geen poeders gebruiken voor onze soep? Dat hebben we nooit gedaan en gaan we ook nooit doen. Onze soepen hebben een basis van een 'echte' bouillon of fond. Getrokken van botten." Ouderwets lekker dus - gemaakt met liefde en plezier.
 

Stamppotten

Els van Olphen, die sinds kort de afdeling productonwikkeling volledig onder haar hoede heeft, wil ook nog graag wat kwijt over de stamppotten. "We maken die al sinds jaar en dag met verse ingredienten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk." En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
En die stamppotten - die hebben we nu weer beschikbaar!
Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Lees verder

Terrassen open! Update Assortiment
De terassen zijn open! Dat betekent een kleine verruiming in het assortiment. Per 30-4 zijn nu ook op voorraad en te bestellen:
  • Hollandaise saus 1,5 kg (perfect bij asperges!)
  • BBQ saus
Download hier de nieuwste prijslijst. Op zoek naar leuke kleine gerechtjes om te serveren op het terras naast de lunchkaart? Maak een hapjeskaart! 
Lees verder

Lente/zomerprijslijst per 29-3-21
Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.

Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder