Nieuws
Beter Leven soepen
Henri is altijd bezig recepten beter te maken. Cleaner, dus zonder dingen die je zelf ook niet in je keukenkastje hebt staan. Of beter voor het milieu - of het dier. Zo hebben we een aantal van onze soepen aangepast.
De zoektocht naar het perfecte soepballetje heeft ons nu een tomaten- enn groentesoep opgeleverd die een Beter Leven ster draagt. De vissoep maken we met MSC vis en een groot aantal soepen zijn verbeterd op smaak.
Project Soep
Frans Houtappels en Manon Kooijman, onze productontwikkelaars, zijn trots op hun vernieuwde soepen. Het was een behoorlijk project, en er staan ook nog wat soepen die nog aangepakt worden. "Bijvoorbeeld de kippensoep", vertelt Frans, "daar willen we ook gecertificeerde kip voor gebruiken". Manon is ook blij met haar verbeteringen, met name op smaak. Vooral de kikkererwtensoep is haar favoriet. "Ik ben echt een fan van peulvruchten", vertelt ze, "de kikkererwtensoep was niet verkeerd, maar hij kon gewoon echt nog lekkerder'.
Poeders
Frans vertelt: "wist je dat wij helemaal geen poeders gebruiken voor onze soep? Dat hebben we nooit gedaan en gaan we ook nooit doen. Onze soepen hebben een basis van een 'echte' bouillon of fond. Getrokken van botten." Ouderwets lekker dus - gemaakt met liefde en plezier.
Stamppotten
Els van Olphen, die sinds kort de afdeling productonwikkeling volledig onder haar hoede heeft, wil ook nog graag wat kwijt over de stamppotten. "We maken die al sinds jaar en dag met verse ingredienten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk." En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
En die stamppotten - die hebben we nu weer beschikbaar!
Nieuw! Linzencurry
Vegetarisch én glutenvrij
Linzen hebben de toekomst. Deze gezonde peulvrucht zit barstensvol goede voedingsstoffen. Linzen bevatten veel vezels, zijn rijk aan eiwitten en vitamine B. En lekker! Vooral in onze nieuwe linzencurry: een kruidig gerecht uit de Indiase keuken. Bovendien is dit gerecht ook nog eens glutenvrij en vegetarisch.
Verse boerenkool oogst staat onder druk!
Bij Henri werken we met ingrediënten van het seizoen. Dat is lekkerder, gezonder en duurzamer. Maar helaas hebben we dan ook te maken met de natuur...
Lees verder WEBSHOP ???????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????
Het wordt koud...
Dat wordt volle bak sneeuw- en misschien ook wel ijspret! Daarom hebben we nu deze actie voor je: nu de erwtensoep voor maar ????,???????? in onze webshop. En met de code KOEKENZOPIE krijg je, bij je snert óók nog eens ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ter waarde van 5,- !!
Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vier heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder Verse aspergesoep
We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!
Lees verder