Nieuws
Beter Leven soepen
Henri is altijd bezig recepten beter te maken. Cleaner, dus zonder dingen die je zelf ook niet in je keukenkastje hebt staan. Of beter voor het milieu - of het dier. Zo hebben we een aantal van onze soepen aangepast.
De zoektocht naar het perfecte soepballetje heeft ons nu een tomaten- enn groentesoep opgeleverd die een Beter Leven ster draagt. De vissoep maken we met MSC vis en een groot aantal soepen zijn verbeterd op smaak.
Project Soep
Frans Houtappels en Manon Kooijman, onze productontwikkelaars, zijn trots op hun vernieuwde soepen. Het was een behoorlijk project, en er staan ook nog wat soepen die nog aangepakt worden. "Bijvoorbeeld de kippensoep", vertelt Frans, "daar willen we ook gecertificeerde kip voor gebruiken". Manon is ook blij met haar verbeteringen, met name op smaak. Vooral de kikkererwtensoep is haar favoriet. "Ik ben echt een fan van peulvruchten", vertelt ze, "de kikkererwtensoep was niet verkeerd, maar hij kon gewoon echt nog lekkerder'.
Poeders
Frans vertelt: "wist je dat wij helemaal geen poeders gebruiken voor onze soep? Dat hebben we nooit gedaan en gaan we ook nooit doen. Onze soepen hebben een basis van een 'echte' bouillon of fond. Getrokken van botten." Ouderwets lekker dus - gemaakt met liefde en plezier.
Stamppotten
Els van Olphen, die sinds kort de afdeling productonwikkeling volledig onder haar hoede heeft, wil ook nog graag wat kwijt over de stamppotten. "We maken die al sinds jaar en dag met verse ingredienten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk." En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
En die stamppotten - die hebben we nu weer beschikbaar!
Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken.
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst.
Download hier de nieuwe prijslijst.
Lekker natuurlijk & bewuste keus
Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!
Download & print het Kerstmenu
Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten.
Lees verder