Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Groentecurry

In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.


Indiase groentecurry

We stoven het gerecht van grove stukken zoete aardappel, wortel, bloemkool en courgette in kokosmelk. We brengen de groenten op smaak met kruiden als koriander, kardemom en nigellazaad. Dit is de prijs en verpakking>
 

Als lunchgerecht

De curry leent zich erg goed als lunchgerecht in een (bedrijfs)kantine, lunchroom of eetcafé. Serveer de groentecurry met een pitabroodje of naanbrood, met een klein saladegarnituur. Geef er een lepel Griekse yoghurt bij en garneer af met een takje koriander.
Overigens is de curry ook erg lekker gecombineerd met gewokte garnalen of kip. Alleen is uw gerecht dan natuurlijk niet meer vegetarisch.
 

Op de dinerkaart

Serveer de curry als bijgerecht. Combineer hem bijvoorbeeld met linzen en rode rijst voor een verrassende vegetarische optie. Of maak een gratinschotel, van zoete aardappel in plakken gegaard, daarop de curry en bovenop tomaten in plakken en plakjes mozzarella of Gruyere. Even afgratineren en klaar. Ook lekker: op een roti'pannenkoek'. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Bij een buffet

Biedt uw gasten in uw buffetboek de keuze voor een 1001 Smaken buffet. Zet daar bijvoorbeeld op:
 
 
Of volledig vegetarisch:
 
Natuurlijk met een salade en (naan)brood. En eventueel aangevuld met een soep vooraf: kikkererwtensoep of kerriesoep met kip.
 
Keertje de groentecurry proberen? Neem dan contact op met uw accountmanager!
 
Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder

Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder

Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker! 
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
 
Bekijk de foto's