Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Groentecurry

In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.


Indiase groentecurry

We stoven het gerecht van grove stukken zoete aardappel, wortel, bloemkool en courgette in kokosmelk. We brengen de groenten op smaak met kruiden als koriander, kardemom en nigellazaad. Dit is de prijs en verpakking>
 

Als lunchgerecht

De curry leent zich erg goed als lunchgerecht in een (bedrijfs)kantine, lunchroom of eetcafé. Serveer de groentecurry met een pitabroodje of naanbrood, met een klein saladegarnituur. Geef er een lepel Griekse yoghurt bij en garneer af met een takje koriander.
Overigens is de curry ook erg lekker gecombineerd met gewokte garnalen of kip. Alleen is uw gerecht dan natuurlijk niet meer vegetarisch.
 

Op de dinerkaart

Serveer de curry als bijgerecht. Combineer hem bijvoorbeeld met linzen en rode rijst voor een verrassende vegetarische optie. Of maak een gratinschotel, van zoete aardappel in plakken gegaard, daarop de curry en bovenop tomaten in plakken en plakjes mozzarella of Gruyere. Even afgratineren en klaar. Ook lekker: op een roti'pannenkoek'. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Bij een buffet

Biedt uw gasten in uw buffetboek de keuze voor een 1001 Smaken buffet. Zet daar bijvoorbeeld op:
 
 
Of volledig vegetarisch:
 
Natuurlijk met een salade en (naan)brood. En eventueel aangevuld met een soep vooraf: kikkererwtensoep of kerriesoep met kip.
 
Keertje de groentecurry proberen? Neem dan contact op met uw accountmanager!
 
Nieuw! Linzencurry
Vegetarisch én glutenvrij
Linzen hebben de toekomst. Deze gezonde peulvrucht zit barstensvol goede voedingsstoffen. Linzen bevatten veel vezels, zijn rijk aan eiwitten en vitamine B. En lekker! Vooral in onze nieuwe linzencurry: een kruidig gerecht uit de Indiase keuken. Bovendien is dit gerecht ook nog eens glutenvrij en vegetarisch.
Lees verder

Verse boerenkool oogst staat onder druk!
Bij Henri werken we met ingrediënten van het seizoen. Dat is lekkerder, gezonder en duurzamer. Maar helaas hebben we dan ook te maken met de natuur...
Lees verder

WEBSHOP ???????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????
Het wordt koud...
????
Dat wordt volle bak sneeuw- en misschien ook wel ijspret! Daarom hebben we nu deze actie voor je: nu de erwtensoep voor maar ????,???????? in onze webshop. En met de code KOEKENZOPIE krijg je, bij je snert óók nog eens ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ter waarde van 5,- !!
Lees verder

Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vier heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder

Verse aspergesoep
We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!

Lees verder