Nieuws
NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!
Chili sin carne
• Henri artikelnummer: 40785
• Verpakkingseenheid: 1,5 kg
• Prijs € 12,23
• Prijs per kilo € 8,15
Verkooppunten
De chili sin carne is te koop bij Deli XL: artikelnummer 073280. Ook kunt u over het algemeen goed terecht bij de kleinere Horecagrossiers. Bent u klant bij Hanos of Sligro, dan kunt u het best contact opnemen met de vertegenwoordiger van de desbetreffende groothandel.
Komt u er niet uit? Bel dan even naar ons: 0416-375933. We zoeken dan samen naar een oplossing.
Het verhaal van De Vegetarische slager
Jaap Korteweg is 9e generatie boer en oprichter van De Vegetarische Slager. Hoe besluit iemand die is opgegroeid op een boerderij tussen de koeien op het Nederlandse platteland om Vegetarische Slager te worden?
Toen de varkenspest en de gekke koeienziekte Nederland in de ban hielden werd Jaap gevraagd of zijn koelhuizen konden dienen als opslagplek voor tienduizenden kadavers. Na het aanschouwen van deze ramp overwoog Jaap zelf runderen te gaan houden, op een biologische en diervriendelijke manier. Dit idee sprak hem wel aan, maar dan tot de dag dat de runderen naar de slacht zouden moeten.
Hij besloot vanaf dat moment vegetariër te worden. Maar hij miste de smaak van vlees zo, dat hij met zichzelf de afspraak maakte dat hij alleen buiten de deur vlees mocht eten. Met als gevolg dat hij zichzelf erop betrapte dat hij steeds vaker uit eten ging. Voor hem werd duidelijk dat hij op zoek moest gaan naar iets dat zijn verlangen naar vlees kon vervullen, zonder dat er dieren aan te pas zouden komen.
Na een zoektocht van tien jaar ontwikkelde en vond Jaap innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite en structuur. Met topkoks gaf hij de producten de smaak en beleving van echt vlees. Daarnaast zag hij zelf veel potentieel in de eiwitrijke en biologische lupine van Nederlandse grond. Samen met conceptmaker Niko Koffeman, chef kok Paul Bom en een toegewijd team werkt hij aan een grote omslag van dierlijk naar plantaardig vlees.
Na een zoektocht van tien jaar ontwikkelde en vond Jaap innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite en structuur. Met topkoks gaf hij de producten de smaak en beleving van echt vlees. Daarnaast zag hij zelf veel potentieel in de eiwitrijke en biologische lupine van Nederlandse grond. Samen met conceptmaker Niko Koffeman, chef kok Paul Bom en een toegewijd team werkt hij aan een grote omslag van dierlijk naar plantaardig vlees.
Het grote ideaal van de Vegetarische Slager is vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niks missen als ze één of meer dagen geen vlees eten. De ambitie is de grootste slager ter wereld te worden, op korte termijn.
Meer info vind je op de site van de Vegetarische Slager.
Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder - Medewerkers inpak & expeditie
- Teamverantwoordelijke expeditie
- Stagiaire verkoop binnendienst
- Stagiaire marketing en communicatie
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.