Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri in Foodhal

De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Henri introduceert…
 
STOOF
Henri brengt een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Pak een stoel en schuif bij ons aan.
 
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Proef de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
 
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruikten we voor een natuurlijke smaakboost. Kom proeven!
 
Je vind ons in de nieuwe foodhal, hal 7 stand 459



Download & print het Kerstmenu
Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

No waste Kerstomatensoep
Hij is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens puur natuur en vers bereid. Van overgebleven tomaten: kerstomaten van kwaliteitskweker Looije, die anders weggegooid zouden worden. Wij maken er een fantastische soep mee. Heeft u hem geproefd in onze tomatenkas? Puur natuur! 
Check het leuke animatiefilmpje over de 'making of' van de soep!

Nieuw! Zomerstamppot
Nieuw! Een heerlijke stamppot van verse aardappelpuree, doperwten, wortel en prei, op smaak gebracht met mosterd en peterselie. Verder niets – geen smaakversterkers, bindmiddelen of wat dan ook. En ook nog eens glutenvrij en vegetarisch. De kant-en-klare stamppot laat zich goed combineren met vis of asperges. Nu te koop bij uw groothandel.
Lees verder voor leuke recepten

NIEUW! Thaise viscurry & Duurzame vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Lees verder

WIN! een GOLDEN TICKET!
Wat?! Ja... we hebben een GOLDEN TICKET verstopt in één van onze producten. Vindt u het ticket, dan wint u een toegangsbewijs voor de Food Inspiration Days, a.s. 17 oktober in Veghel. Bestel NU uw Henri product, want deze week zal de winnende verpakking ons magazijn verlaten!
Lees verder