Nieuws
STOOF
Concept
We brengen onze stoverijen in een stoer concept. Slow food, langzaam gegaard tot mooie malse vleesgerechten. Bereid met liefde en aandacht. Maar die bereiding gaat wel hand in hand met snelle service en nauwelijks bereidingstijd voor u. Want dat langzame stoven, dat doet Henri in Drunen. Daar zijn we namelijk specialist in.Op deze manier is dit concept geschikt on-the-go, of in petrol. Maar denk ook aan (party)catering, of concepthoreca. STOOF is hip, lekker en verantwoord. We denken graag met u mee over de invulling. En kunnen u helpen met flyers, menukaarten of tafelkaartjes.
Slow food
Alle stoverijen worden bereid in onze keuken. Wij stoven in de nacht. In alle rust. De meeste vleesstoverijen hebben een bereidingstijd van maar liefst 18 uur. Ook de groentecurry, een groentegerecht, garen we langzaam, op lage temperatuur. Dik twee uur. We besteden dus niet alleen aandacht, maar ook veel tijd aan deze mooie gerechten.Duurzaam
Onze stoverijen maken we met vlees waarvan we de herkomst van kennen. Zoveel mogelijk afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld rundvlees van Eco Fields, en lamsvlees van Polderlam.Samen met deze bedrijven zoeken we constant naar een optimale vierkantsverwaarding van het dier. Dat wil zeggen, dat we samen met hen een oplossing zoeken voor de incourante delen. Wij kunnen daar prima mee stoven. En het voordeel van koken in het groot delen we met u. Rekent u de kostprijs maar eens na.
Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. Zodat consumenten kunnen proeven en beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met smaakvolle en eerlijke producten. En met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor de dieren en het milieu. Dat is in het kort waar Eco Fields, te vinden op de Veluwe, voor staat. En Henri ook!Polderlam
Het lamsvlees dat we gebruiken voor onze lamstajine komt van Polderlam. Voor Polderlam staat niet alleen diervriendelijkheid zéér hoog in het vaandel, maar ook de smaak van het vlees. Uniek aan Polderlam is dat het de volledige keten beheert: van boer tot bord. Hiermee garanderen ze niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste zorg voor de lammeren.Onze stoverijen
- Boeuf bourguignon*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Boeuf bourguignon, regulier 2,5 kg
- Coq au vin, 1,5 kg
- Goulash*** met Eco Fields rundvlees; 900g of 2,5kg
- Hachee*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Hachee, regulier 2,5 kg
- Hazenpeper
- Hertenstoof
- Lamstajine – met Polderlam
- Tajine
- Groentecurry
Combineer met….
Aardappelpuree, rijst, aardappelmix, gegrilde (vergeten) groenten en knollen.
Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie of een monsterverpakking van één van onze stoverijen!
Inmiddels is Henri weer volop bezig met de voorbereiding van het winterseizoen. Wilt u weten wat wij op vanaf 1 oktober allemaal op onze wintermenukaart hebben staan? Download hier de nieuwe prijslijst of vraag hem aan.
Onze eerste echte Henri soepenbar is geopend! Hij is te vinden op Schiphol. Samen met HMShost, cateraar van Schiphol, ontwikkelden we deze prachtige soepenbar. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje heeft leukemie. Wij wilden haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.