Nieuws
STOOF
Concept
We brengen onze stoverijen in een stoer concept. Slow food, langzaam gegaard tot mooie malse vleesgerechten. Bereid met liefde en aandacht. Maar die bereiding gaat wel hand in hand met snelle service en nauwelijks bereidingstijd voor u. Want dat langzame stoven, dat doet Henri in Drunen. Daar zijn we namelijk specialist in.Op deze manier is dit concept geschikt on-the-go, of in petrol. Maar denk ook aan (party)catering, of concepthoreca. STOOF is hip, lekker en verantwoord. We denken graag met u mee over de invulling. En kunnen u helpen met flyers, menukaarten of tafelkaartjes.
Slow food
Alle stoverijen worden bereid in onze keuken. Wij stoven in de nacht. In alle rust. De meeste vleesstoverijen hebben een bereidingstijd van maar liefst 18 uur. Ook de groentecurry, een groentegerecht, garen we langzaam, op lage temperatuur. Dik twee uur. We besteden dus niet alleen aandacht, maar ook veel tijd aan deze mooie gerechten.Duurzaam
Onze stoverijen maken we met vlees waarvan we de herkomst van kennen. Zoveel mogelijk afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld rundvlees van Eco Fields, en lamsvlees van Polderlam.Samen met deze bedrijven zoeken we constant naar een optimale vierkantsverwaarding van het dier. Dat wil zeggen, dat we samen met hen een oplossing zoeken voor de incourante delen. Wij kunnen daar prima mee stoven. En het voordeel van koken in het groot delen we met u. Rekent u de kostprijs maar eens na.
Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. Zodat consumenten kunnen proeven en beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met smaakvolle en eerlijke producten. En met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor de dieren en het milieu. Dat is in het kort waar Eco Fields, te vinden op de Veluwe, voor staat. En Henri ook!Polderlam
Het lamsvlees dat we gebruiken voor onze lamstajine komt van Polderlam. Voor Polderlam staat niet alleen diervriendelijkheid zéér hoog in het vaandel, maar ook de smaak van het vlees. Uniek aan Polderlam is dat het de volledige keten beheert: van boer tot bord. Hiermee garanderen ze niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste zorg voor de lammeren.Onze stoverijen
- Boeuf bourguignon*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Boeuf bourguignon, regulier 2,5 kg
- Coq au vin, 1,5 kg
- Goulash*** met Eco Fields rundvlees; 900g of 2,5kg
- Hachee*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Hachee, regulier 2,5 kg
- Hazenpeper
- Hertenstoof
- Lamstajine – met Polderlam
- Tajine
- Groentecurry
Combineer met….
Aardappelpuree, rijst, aardappelmix, gegrilde (vergeten) groenten en knollen.
Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie of een monsterverpakking van één van onze stoverijen!
U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!
Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.
Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.
Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!