Menu
Contact met Henri

Nieuws

Interview met Ad van Olphen

Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!! 
Lees verder

Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top. 
 
Lees verder

Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder

Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder

Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!
 
Lees verder