Nieuws
Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
No Waste
“We maken de aspergesoep met verse asperges,” vertelt Jacco van Team Premium, het team dat de aspergesoep maakt. “Deze asperges worden door Gubbels geoogst, geschild en vers aangeleverd bij onze verssnijderij in Vlijmen. Zij snijden ze voor ons in mooie stukken voor in de soep.” De soep blijkt het eerste No-waste product van Henri te zijn. Jacco vervolgt: “Asperges worden allemaal op dezelfde lengte gesneden. Zowel voor ons als voor de consument. We maken een puree van deze afsnijdsels. Deze puree gebruiken we als sterke basis voor de soep. En dat doen we al jaren.”
Kijk hieronder het korte filmpje over onze asperges en hoe we de soep maken:
“We maken de aspergesoep met verse asperges,” vertelt Jacco van Team Premium, het team dat de aspergesoep maakt. “Deze asperges worden door Gubbels geoogst, geschild en vers aangeleverd bij onze verssnijderij in Vlijmen. Zij snijden ze voor ons in mooie stukken voor in de soep.” De soep blijkt het eerste No-waste product van Henri te zijn. Jacco vervolgt: “Asperges worden allemaal op dezelfde lengte gesneden. Zowel voor ons als voor de consument. We maken een puree van deze afsnijdsels. Deze puree gebruiken we als sterke basis voor de soep. En dat doen we al jaren.”
Kokssauzen
De soep is dus niet alleen duurzaam, maar ook erg lekker. En hij staat in een handomdraai op tafel. Henri biedt de horeca nog meer moois voor op de aspergekaart. Combineer eens witte asperges met de luchtige hollandaise of klassieke beurre blanc. Deze kokssauzen worden ook vers bereid door Henri. Zonder poeders!Kom nu proeven!
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aspergesoep en hollandaise en heeft u deze nog nooit geproefd? Kom dan naar één van de demonstraties dit voorjaar. Check hier de agenda!Kijk hieronder het korte filmpje over onze asperges en hoe we de soep maken:
Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!!
Lees verder Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top.
Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!