Nieuws
NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Visgerechten
Samen met Manon Kooijman, productontwikkelaar bij Henri, startte culinair accountmanager René de Lange het visproject bij Henri. Doel was om alle vissoorten die we gebruiken in onze visgerechten, om te zetten naar duurzaam gevangen of gekweekte vis.ASC/MSC
En dat is gelukt! Alle vissoorten die we gebruiken, of het nu gaat om de mosselen in de paella of de zalm in de gestoofde visschotel, ze zijn allemaal ASC of MSC gecertificeerd. Dat houdt in dat de vissen afkomstig zijn van een duurzame visserij of een duurzame kwekerij. Meer over ASC/MSC lees je hier.Nieuw & recept
Ook ontwikkelden Manon en Rene een nieuw gerecht. Een Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes.Super lekker, zet hem op je kaart als lunchgerecht of gebruik hem in een buffet. Manon heeft een leuk recept bedacht: Ramen’burger’ met viscurry.
Jan van As
Alle vis* die Henri gebruikt in haar visgerechten komt van onze partner Jan van As. Net als Henri is Jan van As een familiebedrijf. Maar waar bij Henri de tweede generatie aan het roer staat, is dat bij Jan van As al de derde generatie. Bij Jan van As is het credo: ‘Wij geloven in de kracht van samen sterker worden.’ Bij Henri hebben we eigenlijk het zelfde uitgangspunt. Onze oprichter Harrie van Olphen is begonnen omdat hij letterlijk zijn klanten wilde helpen beter te worden. Voeg deze twee fundamenten samen en je krijgt een prachtige start voor onze visgerechten. Want uiteindelijk werken we allemaal samen om uw klant een goed gerecht voor te schotelen. Duurzaam, natuurlijk en ook nog goed voor uw portemonnee.
Waar verkrijgbaar?
De viscurry is in ieder geval al opgenomen in het assortiment van Deli XL.Gratis Monster
Wilt u graag de Thaise viscurry een keer proberen? Vraag dan een gratis monster aan!Meer geïnteresseerd in één van onze andere nieuwe producten; de Japanse curry, Thaise kokoscurry of de Oesterzwamsoep? Laat het ons dan even weten.
* Enkel de gamba’s komen van ATL Seafood. Deze gamba’s zijn ASC gecertificeerd.
Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder - Medewerkers inpak & expeditie
- Teamverantwoordelijke expeditie
- Stagiaire verkoop binnendienst
- Stagiaire marketing en communicatie
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.