Menu
Contact met Henri

Nieuws

Soepen met Sterren

Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?

Heldere soepen
Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
 
Roomsoepen
Aspergesoep (zomerseizoen) 
Kerriesoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Oesterzwamsoep V (nieuw)
Wildsoep (wildseizoen)
 
(licht) Gebonden soepen
Chinese tomatensoep  ***3 sterren Beter Leven
Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
Thaise kokossoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
 
Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
Pompoensoep V (winter)
Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
 
Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder