Nieuws
Download de prijslijst
Nog meer goed nieuws: vanaf vandaag kunt u onze winterproducten weer bestellen bij uw groothandel! Niet alleen de erwten- en bruine bonensoep, maar ook alle stamppotten met en zonder spek én natuurlijk onze wildgerechten. Alle nieuwe gerechten en prijzen staan op onze prijslijst. Download hem nu!
Dit wildseizoen hebben naast de vorig jaar geintroduceerde hertenstoof natuurlijk onze traditionele hazenpeper van gestoofd hazenvlees. En natuurlijk de verbeterde wildsoep!
Onze prijslijst biedt een handig overzicht van alle gerechten ingedeeld per keuken. Ook zie je in één oogopslag welke gerechten vegetarisch of glutenvrij zijn. Makkelijk voor je omrekenfactor is de prijs per kilo. We zijn sowieso transparant in onze adviesprijzen: zo betaal je nooit teveel voor je Henri gererechten.
Vier nieuwe dressings
De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.
Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Foodmiles
Hoeveel kilometer ligt er op je bord?
Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.
Stijlvol genieten van een klassieke Kerst
Uw Kerstdiner wordt gegarandeerd een succes met de menusuggesties van Henri. Onze Cuisine Classique bijvoorbeeld biedt u een royale keus aan fraaie, verfijnde en rijke gerechten van beproefde kwaliteit. Een klassieker word je tenslotte niet zo maar.
Thaise gele curry
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen. Een van onze nieuwste producten is Thaise gele curry. Een heerlijk kruidig gerecht van tilapiafilet in een Thaise saus met courgette, aardappeltjes, wortel en paprika.