Nieuws
Xmas specials bij Picnic
Geen zin om uren in de keuken te staan met Kerst? Liever tijd besteden aan je familie en vrienden? Pak je gemak!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!
Bij Picnic bestel je vanaf nu onze Kerstspecials. Kant-en-klaar in 600 grs consumentenverpakking. Zoek in de app onder 'Henri', en je komt ze vanzelf tegen!
Kies en combineer en pak je gemak met Kerst met deze culinaire toppers:
Hertenstoof
Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.
Boeuf bourguignon
Langzaam in rode wijn gestoofd, biologisch Eco Fields rundvlees in een saus met diverse groenten.
Visstoofschotel
Gamba's, witvis en zalm in een romige witte saus met wortel, venkel en prei.
Knolselderijstamppot
Een romige, culinaire stamppot van knolselderij, met tijm en rozemarijn, bladselderij en truffel.
Wortel-pastinaakstamppot
Luxe stamppot van wortel en pastinaak, verse aardappel en een vleugje nootmuskaat.
Risotto Funghi
Italiaans rijstgerecht van romige rijst met bospaddenstoelen (waaronder verse, duurzame GRO oesterzwammen, die geteeld worden op koffiedik) en verse champignons.
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Enquéte
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!