Menu
Contact met Henri

Nieuws

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden

Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 

Alternatief voor de P’s
De meeste gezinnen van nu kennen een enorme hectiek. Gezond eten schiet er makkelijk bij in. Met de maaltijden biedt Fred & Ed een snel alternatief voor de poffertjes, pannenkoeken en patat. 
 
Gezond
De maaltijden worden altijd gemaakt met ten minste 150 gram groenten, bevatten maximaal 2 gram zout, leveren 400-700 kCal per maaltijd en bevatten geen toegevoegde suikers. Deze richtlijnen zijn in overeenstemming met adviezen van het voedingscentrum.
 
Lekker & leuk
De drie maaltijden zijn uitgebreid getest door de doelgroep: kinderen dus. Het zijn toegankelijke smaken en de maaltijden zijn voorzien van veel kleur. De verpakking vinden de kinderen ook aantrekkelijk: kleurrijk en natuurlijk vormgegeven.
 
Samenwerking
De samenwerking is tot stand gekomen vanuit een gedeelde visie van zowel Fred & Ed als Henri BV. Als voor kinderen eten leuk is, eten ze makkelijker. Oók gezond eten. 
 
PicNic
De kant-en-klare, koelverse maaltijden van 410-420g zijn vooralsnog alleen te koop bij Picnic supermarkets, voor 4,49. De drie maaltijden zijn:
  • Kleurenpasta met bolognesesaus
  • Kleurenstamppot met vegaballetjes
  • Regenboogrijst met kip in kerriesaus

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder