Nieuws
Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie.
Kromkommer maakt sinds 2014 samen met de Krommunity soep van kromme groente. Vier jaar na de introductie van deze houdbare soep in zak komt hier een verse, biologische soepfamilie bij.
Ook bij biologische groente belandt een deel niet op ons bord. Deze groenten krijgen vanaf vandaag hun eigen ereplekje in biologische, verse Kromkommersoepen. Wij hebben de soepen gezamenlijk ontwikkeld: met Kromkommer, maar ook met de biologische groothandel Udea, die de groenten aanlevert.
Surprise!
Er zijn zeven smaakbommetjes ontwikkeld. De eerste biologische groenten die gered gaan worden van onze bio telers zijn pompoen, tomaat en courgette. Later volgen biet, wortel, pastinaak en knolselderij. Het assortiment krijgt een plaatsje in het koelschap van Ekoplaza en wisselt regelmatig op basis van de seizoenen en het beschikbare aanbod van kromme groente. Het is dus elke keer een verrassing welke smaken je in de winkel aantreft. Wel zo leuk!
Net een tikkie anders
De nieuwe soepen zijn nét een tikkie anders dan je gewend bent. De smaak van kromme groente staat natuurlijk centraal en die krijgt nog meer karakter door toevoegingen als zeewier, kikkererwten en balsamicoazijn. Yum! De soepen zijn – zoals je van ons gewend bent – vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen, 100% plantaardig en gluten- en lactosevrij.
Welkom bij de Krommunity Ekoplaza!
De biologische Kromkommersoepen zijn vanaf 26 september te vinden in het koelschap bij de grotere Ekoplaza vestigingen. Welke dat zijn kun je hier vinden. Laat je ons weten wat je ervan vindt?
Nieuw: biologische Quinoa
We gaan een aantal prachtige nieuwe gerechten introduceren. Om te beginnen twee verschillende biologische quinoa’s. Quinoa is niet alleen helemaal van nu en hip - het is ook nog eens erg gezond.
Lees verder Nieuw recept voor puree en stamppot
We hebben besloten de receptuur van onze aardappelpuree aan te passen. Deze krijgt dankzij een andere bereidingstechniek nu een mooiere structuur met stukjes aardappel. Daarnaast is de puree nu ook heel goed koud portioneerbaar - een grote wens van onze institutionele klanten.
Henri wint!
Henri wint de Shops out of home Award in de categorie Convenience! Supertrots zijn we! De prijs staat symbool voor de grote waardering die onze partners hebben voor de onderlinge relatie met hen. Gekeken werd onder ander naar omzetbijdrage, rendement, meedenken en promotionele ondersteuning.
Lees het artikel Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder