Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep

Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
 
Kromkommer maakt sinds 2014 samen met de Krommunity soep van kromme groente. Vier jaar na de introductie van deze houdbare soep in zak komt hier een verse, biologische soepfamilie bij.
 
Ook bij biologische groente belandt een deel niet op ons bord. Deze groenten krijgen vanaf vandaag hun eigen ereplekje in biologische, verse Kromkommersoepen. Wij hebben de soepen gezamenlijk ontwikkeld: met Kromkommer, maar ook met de biologische groothandel Udea, die de groenten aanlevert.
 

Surprise!

Er zijn zeven smaakbommetjes ontwikkeld. De eerste biologische groenten die gered gaan worden van onze bio telers zijn pompoen, tomaat en courgette. Later volgen biet, wortel, pastinaak en knolselderij. Het assortiment krijgt een plaatsje in het koelschap van Ekoplaza en wisselt regelmatig op basis van de seizoenen en het beschikbare aanbod van kromme groente. Het is dus elke keer een verrassing welke smaken je in de winkel aantreft. Wel zo leuk!
 

Net een tikkie anders

De nieuwe soepen zijn nét een tikkie anders dan je gewend bent. De smaak van kromme groente staat natuurlijk centraal en die krijgt nog meer karakter door toevoegingen als zeewier, kikkererwten en balsamicoazijn. Yum! De soepen zijn – zoals je van ons gewend bent – vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen, 100% plantaardig en gluten- en lactosevrij.
 

Welkom bij de Krommunity Ekoplaza!

De biologische Kromkommersoepen zijn vanaf 26 september te vinden in het koelschap bij de grotere Ekoplaza vestigingen. Welke dat zijn kun je hier vinden. Laat je ons weten wat je ervan vindt?







 
Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder