Menu
Contact met Henri

Nieuws

Hip: de vegan carrotdog

Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.

Eerst gaat u aan de slag met de basis:
  • Begin met de bospeen 'knakwortel'; schillen, blancheren, grillen en roken. Er bestaat ook een convenience variant gerookte en gegaarde bospeen van de leuke start-up Knakwortel, te koop bij o.a. Sligro en Hanos.
  • Het hotdogbroodje klaarmaken; open snijden en kort grillen.
  • Doe de BBQ saus naar wens in een sausdispenser of knijpfles.
U maakt dan de verschillende versies:












Mexican carrotdog

Doe de wortel in het broodje, dan garneren met rode ui in ringen, (oude) kaas, cress naar keuze, tomaat, avocado, jalapeño en BBQ-saus erover doseren. 
 

Classic carrotdog

Zuurkool in het broodje verdelen, knakwortel erop, gebakken uitje erover, cress en BBQ-saus verdelen op de carrotdog.
 

French carrotdog

Rode kool heel fijn gesneden in het broodje, wortel erin, maïs erbij, koriander, augurk, rode ui gesnipperd en uiteraard de BBQ-saus erbij.

Een keer een andere saus op je carrot dog?

Varieer ook volop met onze Sweet chili dressing (vega, niet vegan) of de Truffelmayonaise (vegan).

 

Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Lees verder

Henri aspergesoep bij Delifrance

Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.

Lees verder

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

Lees verder

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder