Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

 

WAT IS ER NIEUW?

Wat hebben we nieuw op de kaart: 

WILD

We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.

Hertenstoof Henri

 



STAMPPOTTEN

Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppotzuurkoolstamppotboerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkoolwortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.

 

AANGEPASTE RECEPTUREN

Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
 

 

LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.

Nieuwe zomerprijslijst
Het wordt langzaamaan weer wat warmer: de lente kondigt zich aan. En aangezien wij met het seizoen meekoken, verandert ook onze kaart. Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier direct de prijslijst. 

Lees verder

Nieuwe prijslijst
We hebben per 6 februari onze verkoop adviesprijzen aangepast. Download hier de prijslijst. 

Lees verder

Winterassortiment - update per 25-11
Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
Lees verder voor onze uitleg daarvoor

Download het winterassortiment 22/23
Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. 

Lees verder

Blog: minder waste
Vanaf vandaag start de Verspillingsvrije Week. Niemand wil voedsel verspillen. Niet alleen omdat het geld kost. Je hebt er ook tijd en moeite ingestoken. En buiten dat, het is natuurlijk ook gewoon belangrijk; prettiger voor je geweten en beter voor de planeet. Er zijn best wat oplossingen om je waste tegen te gaan. Naast efficienter werken kan je je creativiteit inzetten. We hebben wat denkrichtingen op een rijtje gezet: doe er je voordeel mee!
Lees verder