Menu
Contact met Henri

Nieuws

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.


KOKVOORDECHEF.NL

Kijk, klik en ontdek op deze nieuwe site wat convenience kan betekenen voor je menukaart. 
De menukaart die we hebben samengesteld is gebaseerd op gerechten die we vaak voorbij zien komen, écht de smaak van Nederland dus. 

Als je doorklikt vind je inspiratie in de vorm van recepten, maar ook hebben we een aantal gerechten voor je doorgerekend om te laten zien wat je rendement is.

Nieuwsgierig wat Henri nog meer kan betekenen voor jouw menukaart? Neem hem dan mee naar onze stand!  Of bel ons eens voor een afspraak: 0416-375933!
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder