Nieuws
Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
GROOTVERPAKKINGEN
Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN
Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.
UITZONDERING
Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.
30045
|
Saus filet Americain
|
Emmer 5 kg
|
30047
|
Italiaanse saus
|
Emmer 5 kg
|
30048
|
Stroganoffsaus
|
Emmer 5 kg
|
30049
|
Pulpe d'echalotte
|
Emmer 3 kg
|
30050
|
Rode pulpe d'echalotte
|
Bak 1,5 kg
|
30172
|
Pasta roomsaus met zalm
|
Bak 900 g
|
30492
|
Champignonroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30493
|
Peperroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30494
|
Stroganoffsaus
|
Krat 6x225 g
|
30574
|
Pastasaus met aubergine
|
Bak 900 g
|
30741
|
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
|
bak 900 gr
|
40001
|
Kip in kerriesaus BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40018
|
Thaise rode curry BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40036
|
Babi pangang BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40050
|
Kip in satésaus BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40090
|
Nasi goreng BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40091
|
Bami goreng met kip BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40092
|
Witte rijst
|
Bak 2,5 kg
|
40094
|
Couscous
|
Bak 2 kg
|
40097
|
Macaroni bolognese BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40196
|
Ajam pangang BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40197
|
Basmatirijst
|
Bak 1,8 kg
|
40283
|
Hachee BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40296
|
Babi ketjap BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40629
|
Biologische quinoa met groenten
|
Bak 1 kg
|
40759
|
Penne rigate naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40760
|
Spaghetti naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40761
|
Tagliatelle naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40819
|
Thaise kokos curry
|
bak 1,4 kg
|
40940
|
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
|
Bak 900 g
|
40941
|
Daging rendang BLk
|
bak 1,5kg
|
RETAILPRODUCTEN
We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.
Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen.
Bekijk de collage NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn.
Lees verder Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder