Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze voorraad

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.


GROOTVERPAKKINGEN

Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
 

SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN

Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.

 

UITZONDERING

Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.

 

30045
Saus filet Americain              
Emmer 5 kg    
30047
Italiaanse saus                   
Emmer 5 kg    
30048
Stroganoffsaus                     
Emmer 5 kg    
30049
Pulpe d'echalotte                 
Emmer 3 kg    
30050
Rode pulpe d'echalotte            
Bak 1,5 kg    
30172
Pasta roomsaus met zalm
Bak 900 g     
30492
Champignonroomsaus                
Krat 6x225 g  
30493
Peperroomsaus                     
Krat 6x225 g  
30494
Stroganoffsaus                    
Krat 6x225 g  
30574
Pastasaus met aubergine           
Bak 900 g     
30741
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
bak 900 gr    
40001
Kip in kerriesaus BLk             
Bak 1,5 kg    
40018
Thaise rode curry BLk             
Bak 1,5 kg    
40036
Babi pangang BLk                  
Bak 2,5 kg    
40050
Kip in satésaus BLk               
Bak 2,5 kg    
40090
Nasi goreng BLk                    
Bak 2,5 kg    
40091
Bami goreng met kip BLk           
Bak 2,5 kg    
40092
Witte rijst                       
Bak 2,5 kg    
40094
Couscous                          
Bak 2 kg      
40097
Macaroni bolognese BLk            
Bak 2,5 kg    
40196
Ajam pangang BLk                  
Bak 1,5 kg    
40197
Basmatirijst                      
Bak 1,8 kg    
40283
Hachee BLk                        
Bak 2,5 kg    
40296
Babi ketjap BLk                   
Bak 2,5 kg    
40629
Biologische quinoa met groenten   
Bak 1 kg      
40759
Penne rigate  naturel                   
Bak 1,5 kg    
40760
Spaghetti  naturel                       
Bak 1,5 kg    
40761
Tagliatelle naturel         
Bak 1,5 kg    
40819
Thaise kokos curry                 
bak 1,4 kg    
40940
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
Bak 900 g     
40941
Daging rendang BLk                
bak 1,5kg     
 

RETAILPRODUCTEN

We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.

 

Doe mee en win een wildpakket met de hertenstoof!
Het wildseizoen is van start! Henri introduceert de Hertenstoof: Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries. Dit gerecht is niet alleen origineel, maar vooral héél erg lekker. Doe mee met de prijsvraag en win niet alleen de hertenstoof, maar ook nog eens de klassieke hazenpeper en wildsoep van Henri.
 
 
 
Doe mee en win een wildpakket

Stoppen Ik Kies Bewust Vinkje
Per 18 oktober 2016 heeft de overheid besloten te stoppen met het Ik Kies Bewust Vinkje. We begrijpen dit besluit en de redenen daartoe. Onze verpakkingen zijn vooralsnog wel voorzien van het vinkje: we vinden het namelijk niet duurzaam om deze direct weg te gooien. De overheid geeft fabrikanten een jaar de tijd verpakkingen aan te passen. Daarnaast wordt er een app ontwikkeld door het voedingscentrum, die de consument moet gaan helpen een gezonde keuze te maken. Wij zullen deze ontwikkeling met interesse volgen.
In de tussentijd blijven wij natuurlijk zelf ook altijd goed kijken naar zout, suiker, vetten en calorieën, want onafhankelijk van wat de overheid bepaalt, vinden wij het belangrijk dat onze gerechten gezond en voedzaam zijn. 
We maken drie maaltijden met het vinkje. Lees verder

Nieuw! Groentecurry
In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.
Lees verder

Beter Leven soepen
Henri is altijd bezig recepten beter te maken. Cleaner, dus zonder dingen die je zelf ook niet in je keukenkastje hebt staan. Of beter voor het milieu - of het dier. Zo hebben we een aantal van onze soepen aangepast. 
De zoektocht naar het perfecte soepballetje heeft ons nu een tomaten- enn groentesoep opgeleverd die een Beter Leven ster draagt. De vissoep maken we met MSC vis en een groot aantal soepen zijn verbeterd op smaak.
Lees verder

Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Lees verder