Menu
Contact met Henri

Nieuws

Ons assortiment per 1 juni

Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.


OPSTARTASSORTIMENT

Vooral nu in deze opstartfase, ben je als horecaondernemer of (chef)kok op zoek naar een goede marge op je producten. Zet je juist je hardlopers op de kaart en draai je mogelijk in shifts. En blijf je daarnaast misschien ook bezig met afhalen en/of bezorging.

Juist in deze tijd is het ideaal om convenience in te zetten. Zo ben je efficiënt bezig en zorg je voor een duidelijke, prima marge. Om je tijdens deze opstartfase te kunnen helpen met onze kant-en-klare producten, waar je zelf je eigen draai nog aan kan geven, hebben we een opstart-assortiment samengesteld. Dit is dus nog niet ons volledige assortiment, maar het deel waarvan wij denken dat we jullie in deze fase het meest kunnen helpen - en op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk verspilling.
De lijst download je hier. Ook zie je op onze site onder assortiment bij elk product of het op voorraad is: in het filter rechts kan je ook gemakkelijk filtercombinaties maken om te zien wat er voorradig is.

Wil je producten bestellen die nu niet op de kaart staan? Of wil je een grote bestelling doen?
Lees dan hier wat je het best kunt doen.

We hopen in de komende maanden het assortiment weer verder uit te breiden naar het complete aanbod. We kunnen daar op dit moment nog geen definitieve datum aan hangen - dit is volledig afhankelijk van de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Zoals vele horeca leveranciers hebben wij tijdelijk onze productie moeten verlagen. Veel van de producten die wij op voorraad hadden, zijn naar de voedselbanken gegaan of naar goede doelen - er is niks verspild. Denk aan donaties aan het Leger des Heils, Ronald Mc Donald Kinderfonds, maaltijden voor het intitiatief Dag van de Goede Zorg, etc. 
Doe mee en win een wildpakket met de hertenstoof!
Het wildseizoen is van start! Henri introduceert de Hertenstoof: Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries. Dit gerecht is niet alleen origineel, maar vooral héél erg lekker. Doe mee met de prijsvraag en win niet alleen de hertenstoof, maar ook nog eens de klassieke hazenpeper en wildsoep van Henri.
 
 
 
Doe mee en win een wildpakket

Stoppen Ik Kies Bewust Vinkje
Per 18 oktober 2016 heeft de overheid besloten te stoppen met het Ik Kies Bewust Vinkje. We begrijpen dit besluit en de redenen daartoe. Onze verpakkingen zijn vooralsnog wel voorzien van het vinkje: we vinden het namelijk niet duurzaam om deze direct weg te gooien. De overheid geeft fabrikanten een jaar de tijd verpakkingen aan te passen. Daarnaast wordt er een app ontwikkeld door het voedingscentrum, die de consument moet gaan helpen een gezonde keuze te maken. Wij zullen deze ontwikkeling met interesse volgen.
In de tussentijd blijven wij natuurlijk zelf ook altijd goed kijken naar zout, suiker, vetten en calorieën, want onafhankelijk van wat de overheid bepaalt, vinden wij het belangrijk dat onze gerechten gezond en voedzaam zijn. 
We maken drie maaltijden met het vinkje. Lees verder

Nieuw! Groentecurry
In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.
Lees verder

Beter Leven soepen
Henri is altijd bezig recepten beter te maken. Cleaner, dus zonder dingen die je zelf ook niet in je keukenkastje hebt staan. Of beter voor het milieu - of het dier. Zo hebben we een aantal van onze soepen aangepast. 
De zoektocht naar het perfecte soepballetje heeft ons nu een tomaten- enn groentesoep opgeleverd die een Beter Leven ster draagt. De vissoep maken we met MSC vis en een groot aantal soepen zijn verbeterd op smaak.
Lees verder

Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Lees verder