Menu
Contact met Henri

Nieuws

Ons assortiment per 1 juni

Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.


OPSTARTASSORTIMENT

Vooral nu in deze opstartfase, ben je als horecaondernemer of (chef)kok op zoek naar een goede marge op je producten. Zet je juist je hardlopers op de kaart en draai je mogelijk in shifts. En blijf je daarnaast misschien ook bezig met afhalen en/of bezorging.

Juist in deze tijd is het ideaal om convenience in te zetten. Zo ben je efficiënt bezig en zorg je voor een duidelijke, prima marge. Om je tijdens deze opstartfase te kunnen helpen met onze kant-en-klare producten, waar je zelf je eigen draai nog aan kan geven, hebben we een opstart-assortiment samengesteld. Dit is dus nog niet ons volledige assortiment, maar het deel waarvan wij denken dat we jullie in deze fase het meest kunnen helpen - en op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk verspilling.
De lijst download je hier. Ook zie je op onze site onder assortiment bij elk product of het op voorraad is: in het filter rechts kan je ook gemakkelijk filtercombinaties maken om te zien wat er voorradig is.

Wil je producten bestellen die nu niet op de kaart staan? Of wil je een grote bestelling doen?
Lees dan hier wat je het best kunt doen.

We hopen in de komende maanden het assortiment weer verder uit te breiden naar het complete aanbod. We kunnen daar op dit moment nog geen definitieve datum aan hangen - dit is volledig afhankelijk van de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Zoals vele horeca leveranciers hebben wij tijdelijk onze productie moeten verlagen. Veel van de producten die wij op voorraad hadden, zijn naar de voedselbanken gegaan of naar goede doelen - er is niks verspild. Denk aan donaties aan het Leger des Heils, Ronald Mc Donald Kinderfonds, maaltijden voor het intitiatief Dag van de Goede Zorg, etc. 
Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Lees verder