Menu
Contact met Henri

Nieuws

Update Assortiment: 4-9-20

In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.

Update 4-9-20. Toegevoegd:
  • Tikka masala
  • Minestrone soep
  • Penne carbonara
De complete lijst download je hier


Update 15-6-20. Toegevoegd: 
  • Tomaten-groentesoep
  • Chili con carne 
  • Boeuf stroganoff 2.5 kg en 900 g
  • Goulash 2,5 kg en 900 g 
  • Boeuf bourguignon 900g 
  • Truffelmayo 
  • Vissoep
  • Provençaalse visschotel
  • Kerriesoep
  • Goulashsoep
  • Pastasaus arrabbiata
  • Coq au vin

Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Lees verder

Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Lees verder

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
Lees verder

De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri
Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Lees verder

Onze soupier Léon
Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.
Lees verder