Nieuws
Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.
Wat hebben we toegevoegd aan ons assortiment:
Soepen:
Kikkererwtensoep
Mosterdsoep
Maaltijdcomponenten (alle producten zijn ideaal voor bowls!)
Bulgur met groenten
Groentecurry
Kip Java
Thaise groene curry (kip)
Thaise rode curry (rund)
Tikka massala
Wilt u de prijslijst graag gedrukt ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ons!
Soepen:
Kikkererwtensoep
Mosterdsoep
Maaltijdcomponenten (alle producten zijn ideaal voor bowls!)
Bulgur met groenten
Groentecurry
Kip Java
Thaise groene curry (kip)
Thaise rode curry (rund)
Tikka massala
Wilt u de prijslijst graag gedrukt ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ons!
Nieuw: biologische Quinoa
We gaan een aantal prachtige nieuwe gerechten introduceren. Om te beginnen twee verschillende biologische quinoa’s. Quinoa is niet alleen helemaal van nu en hip - het is ook nog eens erg gezond.
Lees verder Nieuw recept voor puree en stamppot
We hebben besloten de receptuur van onze aardappelpuree aan te passen. Deze krijgt dankzij een andere bereidingstechniek nu een mooiere structuur met stukjes aardappel. Daarnaast is de puree nu ook heel goed koud portioneerbaar - een grote wens van onze institutionele klanten.
Henri wint!
Henri wint de Shops out of home Award in de categorie Convenience! Supertrots zijn we! De prijs staat symbool voor de grote waardering die onze partners hebben voor de onderlinge relatie met hen. Gekeken werd onder ander naar omzetbijdrage, rendement, meedenken en promotionele ondersteuning.
Lees het artikel Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder