Nieuws
Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.
Onze pastasauzen zijn ideaal in je supermarkt, eetwinkel, to-go/express shop of minimarkt. Ben je consument? Onze pastasauzen vind je via deze link in onze webshop en zijn ook te koop bij Picnic.
- De sauzen zijn voor 2 personen
- Inhoud van de beker is 300 gram
- Gezond én natuurlijk heel lekker
- Veel verse groenten en/of met verse room bereid
- Gemakkelijk verwarmen in de magnetron (of in een pannetje)
- Duurzaam vlees óf vegetarisch
- Zes verschillende smaken: bolognesesaus, carbonarasaus, Napolitaanse saus, pesto-roomsaus, quattro formaggi en tomaat-mascarponesaus.
- Goed te verkopen naast verse pasta’s (cross-sell)
Interesse in onze pastasauzen? Neem contact met ons op of met je accountmanager!
Nieuw: biologische Quinoa
We gaan een aantal prachtige nieuwe gerechten introduceren. Om te beginnen twee verschillende biologische quinoa’s. Quinoa is niet alleen helemaal van nu en hip - het is ook nog eens erg gezond.
Lees verder Nieuw recept voor puree en stamppot
We hebben besloten de receptuur van onze aardappelpuree aan te passen. Deze krijgt dankzij een andere bereidingstechniek nu een mooiere structuur met stukjes aardappel. Daarnaast is de puree nu ook heel goed koud portioneerbaar - een grote wens van onze institutionele klanten.
Henri wint!
Henri wint de Shops out of home Award in de categorie Convenience! Supertrots zijn we! De prijs staat symbool voor de grote waardering die onze partners hebben voor de onderlinge relatie met hen. Gekeken werd onder ander naar omzetbijdrage, rendement, meedenken en promotionele ondersteuning.
Lees het artikel Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder