Nieuws
Blog: Convenience is de oplossing
Na het weekend zomaar een kleine greep uit de verschillende verhalen van mensen die afgelopen weekend de horeca bezochten. “De kok was ziek en de invaller kon niet, dus de keuken ging dicht. Gelukkig wilde die mevrouw nog een pizza voor ons in de oven doen”, aldus mijn ouders die een hotelletje hadden geboekt. Ik bezocht een recreatieplas met vrienden. “Je ziet gewoon dat ze het niet aankunnen, heb je die rij gezien?” zegt één van mijn vrienden. “En wat je dan krijgt, is echt weinig voor veel geld. Hier gaan wij straks niet eten.” Een collega was in een bungalowpark, waar een nieuwe groep onervaren ‘jonkies’ ingewerkt moest worden. De vaste medewerkers liepen hun benen uit hun lijf én moesten ook nog diverse mensen trainen en opleiden.
U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!
Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.
Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.
Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!