Menu
Contact met Henri

Nieuws

Loaded fries recepten

Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.

 


 

BOLOFRIETEN

www.henri.nl
Deze versie van frietje bolognese is helemaal vegan, als je zorgt dat je vegan kaas gebruikt.

INGREDIËNTEN

250 gram friet
125 gram Henri bolognesesaus met Pulled Oats
10 gram (vegan) kaasrasp
30 gram Henri truffelmayo

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de bolognesesaus. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de saus bovenop en doe de truffelmayo in de hoek van het bakje. Garneer af met de kaas.
 

FRIETJE CARBONARA

www.henri.nl
Lekker romig, de combinatie van kaas en spek in de carbonarasaus als topping is een perfecte smaakmatch met de friet! 

INGREDIËNTEN

250 gram Friet
125 gram Henri Carbonara saus
30 gram Henri Truffelmayo
2 stuks Streaky bacon
10 gram Lay's grills bacon

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de carbonarasaus. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de carbonara bovenop en de truffelmayo er naast. Garneer af met de bacon en chips.


FRIETJE RENDANG DE LUXE

www.henri.nl
Salamat makan! Een super de luxe frietje met Indonesisch stoofvlees: Daging Rendang. 

INGREDIËNTEN

250 gram Friet
125 gram Henri Daging Rendang
30 gram Henri Truffelmayo
5 gram Cassave chips 
5 gram Kentang kering

 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de Daging rendang. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de rendang op. Garneer af met de truffelmayo en de chips.


FRIETJE SINTSPECIAAL

www.henri.nl
Dit is wel een heeel speciaal Frietje Speciaal! Super leuk tijdens het wildseizoen en/of als de Sint in het land is.

INGREDIËNTEN

250 gram Friet
125 gram Henri Hazenpeper
15 gram mayonaise of Henri truffelmayo
15 gram pepernoten en kruidnoten

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de hazenpeper. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de hazenpeper op. Garneer af met de mayonaise, de kruidnoten en de pepernoten.


FRIETJE TIKKA MASALA

www.henri.nl
Verrassend lekker frietje, met kip tikka masala als friettopping. 

INGREDIËNTEN

250 gram friet
125 gram Henri tikka masala
30 gram mayonaise
5 gram gebroken papadum
5 gram gebakken uitjes

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de tikka masala. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de tikka masala bovenop. Garneer af met de mayonaise en de gebakken uitjes.


LOADED CHILI CHEESE

www.henri.nl
Mexicaanse snack meets Hollandse snack! Met de chili sin carne van Henri als friettopping maak je in een handomdraai deze superlekkere én vegan loaded fries! 

INGREDIËNTEN

250 gram Friet
125 gram Henri Chili sin carne
10 gram Vegan geraspte kaas
20 gram Vegan Mayo
1 Zoetzure groene peper
5 gram Santa Maria Tortilla Chips

 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de chili sin carne. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de chili bovenop en decoreer met de mayo. Garneer af met de kaas, groene peper en de tortilla chips.


MEER INFO?

Alle recepten zijn ook hier terug te vinden.
Eerst proeven? Klik door om meer te lezen over het thema proefpakket Loaded Fries (pakket 4).

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder

Nieuwe Verpakking!

U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!

 

 

Lees verder

Nieuw: Zuid-Afrikaanse bobotie!
We kunnen niet allemaal naar Zuid-Afrika om ons elftal aan te moedigen. Maar een beetje in Zuid-Afrikaanse sferen komen, kan natuurlijk wel. Henri helpt daarbij met Bobotie, een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Met o.a. rundergehakt, sperziebonen, pompoen, kerrie en citroenblad. Serveer bijv. Pita Bobotie, voor maar €1,70 inkoop per portie!
Lees verder

Nieuw: Paella en Chili con carne in 900 grams verpakking
Onze bekende - en alom geliefde - paella en chili con carne zijn er nu ook in een gemakkelijke 900 grams verpakking. Ideaal voor gebruik in de zorg of om snel te kunnen schakelen in de horeca. Omdat de verpakkingen klein zijn, regenereert u ze in een oogwenk en serveert u binnen mum van tijd een overheerlijk gerecht.
Lees verder

Verse aspergesoep!

Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.  

Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.

Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!

Lees verder