Menu
Contact met Henri

Nieuws

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!

Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees hier hoe je dat doet:

1. Check welke apparatuur beschikbaar is in de keuken


Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen. 

Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.

Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.

2. Maak een keus uit onze menusuggesties


We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt. 
Wat dacht je van:

Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus

Spaghetti bolognese 

Chili con carne met rijst en nacho chips

Frietje rendang

Poké bowl

We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl





3. Denk na over hoe je het gaat serveren


Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.

Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl

4. Bestel de Henri producten en overige ingrediënten (zoals garnering of groenten) bij de groothandel


Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren. 


Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava?

De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Lees verder

Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder

Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven. 
Lees verder

NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!
 
 
Waar koop ik die Chili sin Carne?