Menu
Contact met Henri

Nieuws

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!

Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees hier hoe je dat doet:

1. Check welke apparatuur beschikbaar is in de keuken


Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen. 

Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.

Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.

2. Maak een keus uit onze menusuggesties


We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt. 
Wat dacht je van:

Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus

Spaghetti bolognese 

Chili con carne met rijst en nacho chips

Frietje rendang

Poké bowl

We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl





3. Denk na over hoe je het gaat serveren


Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.

Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl

4. Bestel de Henri producten en overige ingrediënten (zoals garnering of groenten) bij de groothandel


Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren. 


Nieuwe Petit Henri's

Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.

Lees verder

Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Lees verder

Henri op www.duurzamereten.nl

De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.

Lees verder

Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder