Pastaroomsaus met zalm
Rijke pastasaus met room, witte wijn en gerookte zalm.
- Henri artikelnummer30172
- Verpakkingseenheid900g
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.
Bereidingswijze
Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 30 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 30 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 20 min. op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 30 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 20 min. op 140°C en 100% stoom.