Gestoofde visschotel (Visstoofschotel)
Gamba's, witvis en zalm (ASC en MSC gecertificeerd) in een romige witte saus met wortel, venkel en prei.
- Henri artikelnummer40052
- Verpakkingseenheid1,5kg
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 50 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 30 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 30 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.