Paddenstoelensaus
Krachtige saus boordevol verse champignons, kastanjechampignons, oesterzwammen en shii-take.
- Henri artikelnummer30020
- Verpakkingseenheid1,5kg
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking au bain marie 60 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 60 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 30 min. op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 60 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 30 min. op 140°C en 100% stoom.