Gastvrij Rotterdam | demi glace | pulled oats
Nieuwsbrief

Gastvrij Rotterdam
Henri is de kok voor de chef! Dat laten we zien in Rotterdam op Gastvrij met ons ruime assortiment aan convenience producten. Waaronder Klassieke Keukenhelden als de verse beurre blanc en demi glace. Producten die relevant zijn voor chefs met een kleine keukenbezetting, maar die ook helpen het rendement te verbeteren en kosten beter inzichtelijk te maken.
Keukenverlichting
Henri is al 40 jaar de kok voor de chef. Maar met de huidige keukenproblematiek zijn we relevanter dan ooit.Want Henri brengt ‘keukenverlichting’. Keukenverlichting? Jazeker. We verlichten je werk. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment convenience. We brengen tijd terug in de keuken. Tijd die je helpt met je keukenbezettingsproblemen. En we ontzorgen meer dan dat. Henri producten geven meer helderheid in je kosten. En dat met een beter rendement en minder waste. Terwijl dankzij ons uitgangspunt van de goede smaak de kwaliteit gewaarborgd blijft. Of je nu 1 restaurant te runnen hebt of 25.
't Zusje
Bedrijven die dat begrijpen, maken gebruik van onze producten. En hebben daar veel succes mee. Een voorbeeld bij uitstek is onze klant 't Zusje. Lees hier het interview met Peter Smits van 't Zusje, dat we aan het begin van onze samenwerking, met Peter hielden. Alweer even geleden - inmiddels zijn het al 27 restaurants, maar het uitgangspunt blijft het zelfde. Slim goede convenience inzetten en goed rekenen. Heb je ook zo'n mooi voorbeeld in eigen keuken? Neem dan contact op met Felice. Dan komen we graag een keertje langs voor jouw verhaal en om jou in het zonnetje te zetten!Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees meer Bolognesesaus met Pulled Oats
In Rotterdam hebben we een heuse introductie! Je proeft er voor het eerst onze nieuwe bolognesesaus met Pulled Oats®. Officieel pas vanaf 7 oktober op onze prijslijst. Maar de bezoekers van Gastvrij kunnen nu dus -letterlijk- al een voorproefje nemen van deze nieuwe vegan saus.
Lees meer