Gastvrij Rotterdam | demi glace | pulled oats
Nieuwsbrief

Bolognesesaus met Pulled Oats
In Rotterdam hebben we een heuse introductie! Je proeft er voor het eerst onze nieuwe bolognesesaus met Pulled Oats®. Officieel pas vanaf 7 oktober op onze prijslijst. Maar de bezoekers van Gastvrij kunnen nu dus -letterlijk- al een voorproefje nemen van deze nieuwe vegan saus.
HENRI Bolognesesaus met Pulled Oats®
De traditionele Italiaanse bolognesesaus in een fris nieuw jasje: met tomaat en aubergine en Pulled Oats, de vleesvervanger op basis van haver en tuinbonen. Pulled Oats is gemaakt van zuivere Noordse haver, tuinbonen en erwten. Vol eiwitten en alleen maar het goede van de natuur, dus geen toevoegingen en E-nummers. (Dit in tegenstelling tot de huidige vleesvervangers uit de markt.) Pulled Oats komen uit Finland en zijn daar razend populair. Deze trend zal zich ongetwijfeld doorzetten in Nederland. Uiteraard is er een naturel Pulled Oats beschikbaar voor Foodservice, waar je als chef mee aan de slag kan. Wil je je tijd liever aan iets anders besteden, meer inzicht in je kosten en een beter rendement? Of vind je het gewoon handig om iets standaard Vega(n) op de kaart te zetten? Kies dan voor deze kant-en-klare versie.De saus gaat € 6,35 per bak van 900 gram kosten. Daar haal je zo’n 4 porties uit.
Vanaf 7 oktober te koop via je groothandel en via InOne, als je Henri koppelt.
Gastvrij Rotterdam
Henri is de kok voor de chef! Dat laten we zien in Rotterdam op Gastvrij met ons ruime assortiment aan convenience producten. Waaronder Klassieke Keukenhelden als de verse beurre blanc en demi glace. Producten die relevant zijn voor chefs met een kleine keukenbezetting, maar die ook helpen het rendement te verbeteren en kosten beter inzichtelijk te maken.
Lees meer Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees meer