Mini paprika met boerenkool* en hachee
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
20 gram Boerenkool
20 gram Hachee
Halve mini paprika (rood)
1 gram groente chips
1 gram boter
1 gram broodkruim
1 takje Apple Blossom (Koppert Cress)
20 gram Boerenkool
20 gram Hachee
Halve mini paprika (rood)
1 gram groente chips
1 gram boter
1 gram broodkruim
1 takje Apple Blossom (Koppert Cress)
Bereidingswijze
Snijd de mini paprika in de lengte door. Vul met wat hachee, dek af met de boerenkool. Leg er een klontje boter op en wat broodkruim. Bak het geheel af in de oven en serveer het paprikaatje op een bordje. Garneer het gerechtje af met de groente chips en de apple blossom.
*Boerenkoolstamppot is alleen verkrijgbaar tijdens het winterseizoen.
*Boerenkoolstamppot is alleen verkrijgbaar tijdens het winterseizoen.