Kabeljauw met beurre blanc en tuinkruiden
Ingrediënten
Henri Beurre blanc
Aardappels, in 1mm dunne plakjes met een mandoline
Bladselderij
Wortel, gekookt, gepureerd en op smaak gemaakt
Peultjes, geblanceerd bijgesneden
Parmaham, gebakken op 180°C tussen twee bakpapiertjes(verzwaard tegen het opkrullen)
Kabeljauw moot, geportioneerd, gebakken en op smaak gemaakt
Olijfolie
Aardappels, in 1mm dunne plakjes met een mandoline
Bladselderij
Wortel, gekookt, gepureerd en op smaak gemaakt
Peultjes, geblanceerd bijgesneden
Parmaham, gebakken op 180°C tussen twee bakpapiertjes(verzwaard tegen het opkrullen)
Kabeljauw moot, geportioneerd, gebakken en op smaak gemaakt
Olijfolie
Bereidingswijze
Aardappel chips. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakpapiertje in, leg hierop een enkele laag aardappelschijfjes, hierop een takje bladselderij, hierop een tweede plakje aardappel. Vet de bovenkant van de chips ligt in, een tweede bakpapier erop en verzwaar dit. Bak de chips +/- 25 minuten. Leg vervolgens op een keukenpapiertje.
Warm de beurre blanc op in een sauspan
Doe de wortelpuree in een spuitzak en spuit 3 dunne banen. Steek hierin de aardappel chips.
Leg de peultjes dakpansgewijs op elkaar, hierop de moot vis. Zet teken de moot vis de parmaham overeind. Doseer de saus rondom de vis en maak af met de olijfolie.
Warm de beurre blanc op in een sauspan
Doe de wortelpuree in een spuitzak en spuit 3 dunne banen. Steek hierin de aardappel chips.
Leg de peultjes dakpansgewijs op elkaar, hierop de moot vis. Zet teken de moot vis de parmaham overeind. Doseer de saus rondom de vis en maak af met de olijfolie.