Boeuf bourguignon met traybake ovengroenten
Dit is een klassiek Frans stoofgerecht. Het rundvlees wordt langzaam in rode wijn gegaard, zodat het vlees heerlijk mals wordt. Het is tijdrovend om het goed te maken, daarom heeft Henri dat al voor je gedaan.
Ingrediënten
(2 personen)
1 teentje knoflook
olijfolie
2 takjes verse tijm
olijfolie
2 takjes verse tijm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil en snijd de groenten in partjes en verdeel ze over de bakplaat, leg de knoflook in plakjes ertussen.
Ris de tijm van het takje en verdeel met zout en peper over de groenten en besprenkel ruim met olijfolie.
Verwarm gedurende 30 minuten in de oven. De boeuf bourguignon verwarm je ondertussen mee in de
oven volgens de gebruiksaanwijzing.
Serveertip:
Serveer de boeuf bourguignon in een mini pannetje en bestrooi met verse basilicum. Nog makkelijker? Koop Henri aardappelpuree, en serveer met kant-en-klare rabarbercompôte.