Paasbrunch
Pasen zonder stress, convenience en
beoordevol smaak!
Pasen is hét moment om gasten te verwennen met een feestelijk menu. Maar voor veel restaurants betekent het ook extra uitdagingen: een tijdelijke menukaart ontwikkelen, ingrediënten inkopen die na twee dagen misschien niet meer gebruikt worden, en extra drukte in de keuken. Daar komt nog bij dat veel medewerkers juist tijdens feestdagen zelf vrij willen, waardoor het lastiger wordt om de operatie soepel te laten verlopen.
Bij Henri geloven we in convenience zonder compromis. Ons ruime assortiment aan kant-en-klare producten biedt niet alleen de perfecte basis voor een smaakvol paasmenu, maar ook een oplossing voor personeelstekort. Met minder handelingen in de keuken en een efficiënte bereiding bespaar je tijd, verminder je stress én houd je grip op de kosten. Zo wordt Pasen voor iedereen een feestje – ook voor de keukenbrigade!
Maak het jezelf gemakkelijk en serveer kwaliteit zonder gedoe. Ontdek onze inspirerende paasrecepten en laat je verrassen! En om af te sluiten… proosten we met een SUPERSOEP wortel cocktail!
Benieuwd naar de recepten van de Henri paasbrunch. Bekijk hieronder alle mogelijkheden (zelf iets creëren met onze accountmanagers is natuurlijk ook mogelijk)
* De recepten gelden voor een paasbrunch voor ongeveer 15 personen.



