Menu
Contact met Henri

Gevulde eieren met hollandaise saus

www.henri.nl
Gevulde eieren met gegrilde asperge en hollandaise – Een klassieke favoriet met een verfijnde twist. De romige vulling wordt afgetopt met een gegrilde groene asperge en een lepel zijdezachte hollandaise saus. Een simpel, maar elegant hapje dat perfect past bij een feestelijke gelegenheid.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Halveer de eieren en schep de dooiers eruit. Prak de dooiers fijn en meng ze met een scheutje Henri sweet chili dressing tot een smeuïge vulling.

Snijd de groene asperges in stukjes, besprenkel ze met olie, zout en peper en rooster ze kort in de oven tot ze mooi beetgaar zijn.

Vul de eiwithelften met het dooiermengsel en leg er een stukje gegrilde asperge op. Lepel er wat warme Henri hollandaise saus over en maak het af met een snufje bacon crumble.
Simpel, maar vol van smaak!

< terug naar overzicht