Parelcouscous met halloumi

Een frisse parelcouscoussalade met chili halloumi, geroosterde rode paprika en een lichte zoet-pittige dressing. Perfect als bijgerecht of als smaakvolle vegetarische optie!
Ingrediënten
- Henri parelcouscous
- Henri sweet chili dressing
- 2 rode paprika's
- 1 zakje platte peterselie
- 2 pakken chili halloumi
Bereidingswijze
Zet de oven op grill stand voor de rode paprika. Snijd de rode paprika in gelijke reepjes, besprenkel ze met olie, zout en peper en rooster ze 25 min in de oven. Bak onderstussen de chili halloumi in een hete pan tot deze een goudbruine korst krijgt.
Schep de kant en klare Henri parelcouscous in een schaal. Verdeel de goudbruine halloumi, geroosterde rode paprika en een swirl van sweet chili dressing over de parelcouscous. Maak het gerecht af met wat platte peterselie. Een simpele, maar smaakvolle combinatie van zoet, pittig en hartig!
Schep de kant en klare Henri parelcouscous in een schaal. Verdeel de goudbruine halloumi, geroosterde rode paprika en een swirl van sweet chili dressing over de parelcouscous. Maak het gerecht af met wat platte peterselie. Een simpele, maar smaakvolle combinatie van zoet, pittig en hartig!