Vega hapjes: Paasnestjes en edamame bites

Deze vega hapjes mogen niet ontbreken op de paasbrunch! Spaghetti nestjes met een mozzarella balletje op smaak gebracht met onze pestodressing en frisse edamame bites met onze huisgemaakte vinaigrette – een speelse en smaakvolle combinatie om zo weg te happen!
Ingrediënten
- Henri spaghetti
- Italiaanse saus
- 1 pak Mini mozzarella balletjes
- Pestodressing
- Eetbare cups
- 1 zak bevroren edamame
- Crispy chili olie
- Henri vinaigrette
Bereidingswijze
Meng de kant en klare spaghetti samen met de Italiaanse saus. Maak een nestjes van de op smaakt gebrachte spaghetti en leg deze in een cupcake bakplaatje. Bak de nestjes op 200 graden in de oven tot ze een geheel vormen als je ze eruit haalt. Breng ondertussen de mozzarella op smaak met de pestodressing. Serveer de nestjes met het mozzarella balletje erop, een echt paasnestje!
Voor de edamame bites kook de edamame voor 2 a 5 minuten tot ze drijven. Laat vervolgens de edamame schrikken in ijskoud water en giet het water eruit. Breng vervolgens op smaak met de vinaigrette en crispy chili olie. Leg het mengsel in de eetbare cups en maak eventueel af met eetbare bloemen en platte peterselie.
Voor de edamame bites kook de edamame voor 2 a 5 minuten tot ze drijven. Laat vervolgens de edamame schrikken in ijskoud water en giet het water eruit. Breng vervolgens op smaak met de vinaigrette en crispy chili olie. Leg het mengsel in de eetbare cups en maak eventueel af met eetbare bloemen en platte peterselie.