Menu
Contact met Henri

Carbonara swirls

www.henri.nl
Een verrassend hartige twist op de klassieke cinnamon roll! Luchtig deeg gevuld met romige carbonara saus, knapperige bacon crumble en frisse bieslook – simpel, maar boordevol smaak.

Ingrediënten

  • 2 pakken cinnamon rol deeg
  • Carbonara saus
  • 50 gram bacon crumble
  • bieslook

Bereidingswijze

Zet de oven op de gewenste temparatuur voor de carbonara swirls. Rol het cinnamon rol deeg uit en bestrijk het met een dunne laag carbonarasaus. Let op! Zorg dat je saus over hebt voor over het gerecht. Rol het deeg strak op en snijd in plakken.

Bak de rolletjes in de oven volgens de instructies op de verpakking tot ze goudbruin en gaar zijn. Maak het gerecht af met wat extra carbonarasaus erover, bacon crumble en bieslook. Serveer ze warm als hartig hapje voor bij de paasbrunch!

< terug naar overzicht