Cherrytomatensoep met gevuld courgettehapje
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
200 gram Henri Cherrytomatensoep
60 gram Henri pastasaus met aubergine, of vega saus naar keus
Partje kerstomaat
Takje majoraan
5 gram roomkaas
1 plak geblancheerde courgette
200 gram Henri Cherrytomatensoep
60 gram Henri pastasaus met aubergine, of vega saus naar keus
Partje kerstomaat
Takje majoraan
5 gram roomkaas
1 plak geblancheerde courgette
Bereidingswijze
Verwarm de soep en de pastasaus met aubergine en snijd de tomaat in partjes. Blancheer intussen de courgette. Leg een plak courgette op een bordje op plank, schep er een flinke lepel pastasaus tussen en klap dicht. Daarbovenop gaat de roomkaas en het partje tomaat om het hapje compleet te maken. Garneer af met de majoraan. Het hapje mag lauwwarm zijn. Serveer de soep ernaast.
Ook lekker als licht lunchgerecht!