Nieuws
Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken.
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Een makkelijke Kerst dit jaar?
Geniet samen met familie en vrienden van onze kant-en-klare topkwaliteit gerechten. Met onze soepen, sauzen en maaltijden stel je in een handomdraai een heerlijk Kerstmenu samen! Hier vind je het formulier
waarmee je de producten kunt bestellen. Dit jaar kan je ook een keuze maken uit ons Horeca assortiment. Denk aan hazenpeper, risotto funghi, kalfsragout of truffelmayo. Lekker koken met Kerst is dit jaar een koud kunstje!
Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.
Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.
Hoe werkt het?
DOWNLOAD HIER DE BESTELLIJST. Je reserveert de producten door de bestellijst uiterlijk 18 december in te vullen en te retourneren. Vergeet niet je adresgegevens en je telefoonnummer in te vullen (mocht er iets zijn met je bestelling).
Print de lijst uit en geef hem bij ons af OF mail hem.
Woon je niet in de buurt van Drunen? Kijk dan of je 'viavia' wat kunt regelen. Onze speciale Kerstproducten zijn overigens ook te koop bij PicNic.
We bezorgen helaas niet. Ophalen kan alleen op de angegeven momenten. Betalen kan cash of per overboeking.
Nog vragen? Neem dan even contact met ons op: 0416-375933.
Nieuw: biologische Quinoa
We gaan een aantal prachtige nieuwe gerechten introduceren. Om te beginnen twee verschillende biologische quinoa’s. Quinoa is niet alleen helemaal van nu en hip - het is ook nog eens erg gezond.
Lees verder Nieuw recept voor puree en stamppot
We hebben besloten de receptuur van onze aardappelpuree aan te passen. Deze krijgt dankzij een andere bereidingstechniek nu een mooiere structuur met stukjes aardappel. Daarnaast is de puree nu ook heel goed koud portioneerbaar - een grote wens van onze institutionele klanten.
Henri wint!
Henri wint de Shops out of home Award in de categorie Convenience! Supertrots zijn we! De prijs staat symbool voor de grote waardering die onze partners hebben voor de onderlinge relatie met hen. Gekeken werd onder ander naar omzetbijdrage, rendement, meedenken en promotionele ondersteuning.
Lees het artikel Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder